Centar za djecu sa smetnjama u razvoju od osnivanja posjetilo više od 600 djece (video)

Centar za djecu sa smetnjama u razvoju osnovan je 2008 godine, a u  okviru  Doma zdravlja postoji od 2013. godine i njegova  primarna djelatnost je rano okrivanje, dijagnostika i terapija djece sa rizikom nastanka poremećaja i oboljenja, djece sa već postojećim smetnjama u razvoju, ali i onim sa tipičnim razvojem, kazala je Jelena Žižić Spurnić, defektolog-logoped.

NVO “Voz neprebola”: Ne odustajemo od istine (video)

U Crnoj Gori sjutra će biti obilježeno 13 godina od željezničke nesreće na Bioču, u kojoj je poginulo 47 osoba, a više od 200 povrijeđeno. Tim povodom, članovi Nevladine organizacije “Voz neprebola”, rodbina i prijatelji nastradalih i preživjelih u nesreći, okupili su se danas kod spomenika u Bijelom Polju, odakle su iz te NVO zatražili od nadležnih da im se, između ostalog, u zakonskom roku riješe problemi i ublaže bolovi. Oni od vlasti zahtijevaju da se, kako su kazali, konačno pokrene postupak kako bi se došlo do prave istine o željezničkoj nesreći.

Bjelasica Rada odgodila proizvodnju za februar

Bjelasica Rada odgodila proizvodnju za februar

Probna proizvodnja u bjelopoljskoj Fabrici mineralne vode “Bjelasica Rada” trebalo bi da počne sljedeće sedmice i trajaće do 15. februara nakon čega slijedi komercijalni rad i proizvodnja za tržište, kazao je Dnevnim novinama Boris Rašković, suvlasnik kolašinske kompanije Water Group koja je u martu prošle godine kupila bjelopoljsko preduzeće.