Warning: exif_read_data(): Unable to open file in /home/wwwradio/public_html/includes/application.php on line 263
BIJELO POLJE - Radio Bijelo Bolje

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

servisne5Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da je brzi voz, koji saobraća na relaciji Beograd – Bar, kasnio oko 60 minuta.

Read more...

Dvorište OŠ “Aleksa Bećo Đilas” u novom ruhu

18 08 os alkesa beco djilasRealizacijom projekta koji se odnosi na unapređenje kvaliteta životnog prostora i rada, dvorište JU Osnovne škole “Aleksa Bećo Đilas” iz Ravne Rijeke, dobilo je danas novo ruho.

Naime, zahvaljujući inicijativi direktora te obrazovne ustanove, Nebojše Koraća, kao i učešću građevinske kompanije BEMAKS, uspješno je realizovan projekat, koji je podrazumijevao asfaltiranje prednjeg dijela školskog prostora, koji je bio u jako lošem stanju.

Read more...

Počeli radovi na odvajanju atmosferske od fekalne kanalizacije

18 8 bp radovi trg 1U okviru rekonstrukcije gradskog trga, radnici firme ,,Orto-projekt”, započeli su radove na odvajanju atmosferske od fekalne kanalizacije, kazao je direktor firme, Vladimir Perišić. On je za Radio Bijelo Polje kazao da će radovi potrajati petnaestak dana, a na njima je angažovano desetak radnika.

Read more...

Uredno vodosnabdijevanje i napajanje strujom

18 8 servisne3Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja vode, saopštil su iz Vodovoda Bistrica i apelovali na potrošače da racionalnije troše vode, jer će u protivnom biti prinuđeni da primjenjuju restriktvne mjere i novčane kazne protiv nesavjesnih domaćinstava.

Read more...

gradjani novinari