Kameron Dijaz glumačku karijeru ostavila iza sebe

Kameron Dijaz je posao i karijeru glumice ostavila poslije udaje za Benija Medena. Njih dvoje postali su roditelji ćerke Radiks i lijepa glumica odlučila je da se posveti majčinstvu i porodici. Glumačka karijera bila je prepreka na tom putu, pa je Kameron odlučila da je ostavi, ali nije sjedjela skrštenih ruku i započela je privatni biznis.

Harvi Kajtel – osobeno dijete bruklinskog asfalta, kum nezavisnog filma

Harvi Kajtel je 13. maja napunio 81 godinu. Postoje ljudi za koje vjerujete da su vječni, uz koje vam riječ starenje zvuči kao defetizam. Kajtel je taj vječni mladić, koji je onoliko mlad koliko ga pamtite iz njegovih nezaboravnih uloga. Gospodin Vajt u Uličnim psima, Vinston Vulf u Petparačkim pričama, Augustus u bruklinskoj prodavnici cigara u filmu Smoke, domorodac u Klaviru, Ludvig i komandant Pirs u filmovima Ves Andersona, koji su dodatno obojeni toplinom i patinom njegovom pojavom u već živopisnim djelima genijalca iz Hjustona.

Stalone: Može i Rambo 6

Silvester Stalone ne prestaje da iznenađuje, uprkos svojim godinama. Prošle godine fanovi su imali prilike da uživaju u Rambo: Last Blood, a Sly je, kao veliki fan društvenih mreža, upravo nagovijestio da bi volio da bude snimljen i “Rambo 6”!