“Bolji život” ili “Srećni ljudi”: Ceca Bojković otkrila koje uloge su je najviše zabavile

20 9 Svetlana bojkovicGlumačka diva Svetlana Ceca Bojković, jedna od najvoljenijih glumica u regionu, otkriva koje su je uloge najviše zabavile.

“Sve vrijeme snimanja serije ‘Bolji život’, koje je trajalo čak pet godina, vladala je dobra atmosfera u ekipi: niko se nikad ni sa kim nije sukobio, naljutio, niti dolazio neraspoložen na snimanje. Ako bi i došao neraspoložen, mi bismo ga snimanju oraspoložili, jer smo se uvijek šalili. Bilo nam je stvarno super”, prisjeća se Ceca.

Read more...

Avril Lavinj je najopasnija žena na internetu

20 9 avril lavinjPjevačica Avril Lavinj uspjela je da pobijedi Bijonse u nečemu: zvanično je postala i najopasnija osoba na internetu.

Firma “McAfee”, koja se bavi bezbjednošću na internetu, objavila je listu imena poznatih ličnosti za koje se vezuje najviše virusa na internetu.

Na prvom mjestu se našla Avril Lavinj, sa 14,5 odsto šanse da „zakačite“ virus dok ilegalno preuzimate njenu muziku.

Read more...

Vjerila se Marija Šerifović? Pjevačica zaintrigirala sve ovim detaljem

20 9 marija serifovicPop zvijezda Marija Šerifović ne želi da priča o emotivnom stanju, a sada je pokrenula glasine da u njenom životu postoji neko poseban, pa je vrlo moguće i da se pjevačica vjerila.

Naime, ona se prvog dana snimanja nove sezone “Zvijezda Granda” pojavila u suknji, a mnogima je zapao za oko i prsten, koji nosi na domalom prstu, gdje najčešće ide onaj vjerenički.

Read more...

Piraterija se i dalje „dobro drži“, a Youtube je jedan od „krivaca“

20 9 youtubeČetrdeset odsto slušalaca pristupa muzici na internetu zahvaljujući pirateriji, posebno krađom sa striminga, što predstavlja veliki problem koji olakšavaju Youtube i Google, navodi se danas objavljenoj studiji.

Piraterija se vrlo brzo usavršava i krađa sa striminga uzima maha tako da mu sada pribjegava i do 53 odsto korisnika interneta koji imaju od 16 do 24 godine, navodi se u godišnjem izvještaju Međunarodnog udruženja muzičke industrije (IFPI) iz Londona.

Read more...