Jesen je tu i vrijeme je za pantalone

20 9 moda jesenJesen se polako prikrada, a lepršave, ljetnje modne kombinacije ustupaju mjesto toplijim komadima odjeće.

Budući da su jutra svježija, duge pantalone su, čini se, najbolji izbor za ovaj prelazni period.

Bilo da su od platna, džinsa ili nekog finijeg materijala, lako se uklapaju uz sve stilove odijevanja i, što je još važnije, podjednako dobro stoje damama svih generacija.

Read more...

Njega kože za muškarce

20 9 njega koze muskarciPravilna njega kože nije bitna samo za žene. Muškarci su isto tako oni koji bi trebali voditi računa o svom izgledu i naravno zdravlju. Bitno je samo napomenuti da lijepim izgledom svaka osoba postiže poptuno zadovoljstvo.

Read more...

Prehranu prema tri tipa metabolizma, saznajte koji je vaš

20 9 ishranaAko žudite za slatkišima ili slanim grickalicama, to je možda zbog vašeg jedinstvenog tipa metabolizma koji utiče na vaše prehrambene želje.

Doktor Oz preporučuje prehranu prema tri tipa metabolizma. Kada se počnete hraniti prema svom tipu metabolizma, ne samo da ćete izgubiti suvišne kilograme, već ćeš se osjećati bolje i bićete zdraviji.

Read more...

Pečurke i suncokret za bolje zdravlje

20 9 pecurkeZa razliku od vitamina, ugljenih hidrata, masti i proteina minerali su hranljivi elementi koji se nalaze u svakom voću i povrću, mesu, mlijeku, jajima, žitaricama pa čak i vodi.

Njihov značaj u očuvanju zdravlja je presudan, a za ovaj broj "Dr u kući" Jasmina Timić, farmaceut sa Katedre za bromatologiju Farmaceutskog fakulteta u Beogradu, upućuje na značaj ishrane bogate selenom i cinkom.

Read more...