Više od 80 sugrađana kod ljekara

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražila je 71 osoba, a dežurne ekipe su 11 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 8:00 do 9:00 sati i od 16:30 do 17:30 časova biti  Tomaševo, Muslići, Skočigorina,  Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice- Škola. Struju od  08 do 18:00 časova neće imati  Kisela Voda, Livadice, Dubrave,  Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Bez napajanja električnom energijom od 9:00 do 14:00 časova  ostaće Nikoljac, Rasovo i Ivanje, a od 10:00 do 15:00 sati Sutivan, saopštili si iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica.

U Crnoj Gori jutros saobraća po mokrim i klizavim putevima a vidljivost je mjestimično smanjena. Na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroniIz AMSCG su apelovali na vozače da poštuju saobraćajne propise i vožnju prilagode vremenskim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno kiša ili pljusak sa grmljavinom. Znatno više padavina očekuje se krajem dana i tokom noći. Vjetar južnih smjerova, umjeren do pojačan, u drugom dijelu dana i tokom noći pojačan i jak. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 15, a najviša dnevna od 12 do 23 stepena.