Rukometašice Jedinstva poražene u Kupu

Rukometašice Jedinstva poražene su danas u SC „Nikoljac“ od ekipe Rudara, rezultatom 13:36 (8:16), u osmini finala Kupa Crne Gore.

Najbolje u našem timu bile su Marija Femić i Ema Kolić koje su dale po četiri gola, dok je najefikasnija kod Rudara bila Anja Bojanić sa 11, a pratila je Sara Piranić sa sedam.

Uprkos porazu, trener rukometašica Jedinstva, Marko Stojanović, kazao je da je zadovoljan, jer je  samo takmičenje u Kupu veliko iskustvo za mlade Bjelopopoljke.

„Poslije mnogo godina Kup se igra u Bijelom Polju, zato je ovo takmičenje jako važno za nas. Rudar je svakako u ovom meču bio favorit, ali je ovo bila prilika da naše rukometašice pokažu šta znaju“, reka je Stojanović.

Trener Pljevalja, Gabriella Markoč, kazala je da su njene rukometašice danas odigrale jako dobro, te da su zasluženo slavile u Bijelom Polju.

„Djevojke su dale svoj maksimum, odlično su igrale i uspjele da savladaju bjelopoljsko Jedinstvo. S obzrom da već dvije godine igramo Prvu ligu, bilo je i očekivano da ovaj meč pripadne nama“, rekla je Markoč.

Kako je kazala, rukometašice Rudara već sjutra imaju meč i to protiv Kumanova, u okviru regionalne lige.

ŽRK Jedinstvo: Radević, Grbović, Baošić, Adžić, Petrović, Husović, Ćeranić, Kolić, Miladinović, Burdžović, Femić, Kolić, Kljajević, Madžgalj

ORK Rudar:Kadović, Racković, Pejović, Gugač, Hadžaj, Bojanić, Lopičić, Marsenić, Senić, Đurović, Piranić, Todorović, Vlahović, Marsenić

Autorka: Sanja Čujović

Foto i audio: Dalibor Rakočević

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE