Više od 60 sugrađana zatražilo ljekarsku pomoć

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24 sata zatražilo  je 56  sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

Zbog radova na revitalizaciji elektro mreže bez struje će od 16:00 do 17:00 biti  Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac,Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela i Šljemena. Struju od  9:00 do 14:00 neće imati Lipnica, Ravna Rijeka, Majstorovina, Jabučno, Lijeska i Čokrlije-Rajkovići, saopštili su iz CEDIS-a.

U gradu i prigradskim naseljima uredno  je vodosnabdijevanje, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz  Vodovoda-Bistrica, dodajući  da se  voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim putevima  i uz smanjenu viodljivost. Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje -Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom, češće u južnim i centralnim predjelima. vjetar će biti mjestimično umjeren, u sjevernim predjelima pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 14, najviša dnevna od šest do 19 stepeni.