Hitna pomoć jedanaest puta intervenisala na terenu

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 45 sugrađana, dok je dežurna ekipa 11 puta intervenisala na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za dane vikenda nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim kolovozima, a u višim planinskim predjelima moguća je poledica, upozorili su iz Auto moto saveza (AMSCG).Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu, naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona. 

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, mjestimično sa slabom kišom.U sjevernim i u planinama centralnih predjela očekuje se slab do umjeren snijeg.Vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, mjestimično umjeren do pojačan, krajem dana i tokom noći će se proširiti na cijelu zemlju.Najviša dnevna temperatura vazduha do 13 stepen