Voda još uvijek neispravna za piće

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je  prije upotrebe treba prokuvati i procijediti, saopštili su iz  Vodovoda Bistrica, podsjećajući  da je usljed obilnih padavina došlo do zamućenja  na vodoizvorištu Bistrica.

Zbog radova na mreži danas će od devet do 15 sati bez struje biti Grab i Crhalj, saopštili su iz Crngorskog elektrodistributivnog sistema i napomenuli da će u slučaju loših vremenskih uslova radovi biti odgođeni.

Ljekari  Službe  hitne medicinske pomoći  tokom protekla 24 sata obavili su 53  intervencije u ambulanti i tri na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi danas saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske stanice.

U Crnoj Gori će danas ponegdje biti slabe padavine, dok se poslijepodne očekuje djelimično razvedravanje. Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom sjevernih smjerova.Najviša dnevna temperatura vazduha od minus jedan do 14 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Upozorava se da se na sjeveru, zbog snijega, na pojedinim dionicama saobraća usporenije.Upotreba zimske opreme je obavezna na putevima gdje to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.Na magistralnom putu Ribarevina - Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, doći će do obustave saobraćaja za sve vrste vozila od 11 sati do 14 sati. U danima loših vremenskih uslova obustave saobraćaja neće biti.