Bez struje danas Milovo i Mioče

Zbog radova na elektro mreži beuz struje će od 9 do 15 časova biti  Mioče i Milovo, dok će na ostalom području opštine  biti uredno snabdijevanje  električnom energijom saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na elektro mreži beuz struje će od 9 do 15 časova biti  Mioče i Milovo, dok će na ostalom području opštine  biti uredno snabdijevanje  električnom energijom saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 50  sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba 

Lokalni i međunardoni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje a redovna željeznički saobraćaj očekuje se do kraja dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su skrenuli pažnju na to da na mostovima i prilazima tunelima mjestimično ima poledice. Kako su naveli, na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalijji su odroni. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice. Zbog radova na mostu Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno sa kišom, na jugu pljuskovi i grmljavina, a u višim planinskim predjelima povremeno susnježica i snijeg. Intenzivnije padavine očekuju se u južnim i centralnim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do jak, uglavnom južni. Jutarnja temperatura od -2 do 8, najviša dnevna 0 do 12 stepeni.