Bez struje danas Gubavač i Lipnica

Zbog radova na elektromreži bez struje će od 9 do 15 časova biti potrošači u Gubavču i Lipnici,saopštili su iz CEDIS-a,dodajući da će na ostalom području opštine biti uredno snabdijevanje električnom energijom.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a tokom dana nijesu predvođeni radovi na vodovodnoj mreži, kazali su u Vodovodu –Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo je 66 sugrađana a dežurne ekipe su 9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni i međunarodni voz jutros su saobraćali po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice. 

U Crnoj Goru jutros se saobraća po suvim putevima dok na saobraćajnicama u višim predjelima ima poledice, a po kotlinama magla smanjuje vidljivost saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG).Oni su kazali da na dionicama duž klisura i usjeka ima odrona, i savjetovali vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja. Zimska oprema obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Upotreba zimske opreme za sva vozila koja učestvuju u saobraćaju obavezna na svim putevima, ukoliko postoje zimski uslovi na njima poput snijega, leda ili poledice.

Pretežno sunčano i relativno toplo vrijeme za ovo doba godine. Ujutru ili prijepodne, na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha -5 do 6, najviša dnevna 7 do 18 stepeni. U Bijelom Polju najviša dnevna temepratura vazduha do 13 stepeni.