U nedjelju međunarodna bokserska revija „Bjelopoljski zlatni ring“

Međunarodna bokserska revija ,,Bjelopoljski zlatni ring”, biće održana u nedjelju, 17. decembra, u sportskom centru Nikoljac sa početkom u 15 časova, saopšteno je na današnjoj konferenciji, održanoj u hotelu Franca.

U okviru međunarodne bokserske revije predviđeno je 12 mečeva, od kojih će tri borbe biti uvodne, a snage će odmjeriti šest boksera BK Fenix iz Bijelog Polja, bokseri iz Podgorice, protiv reprezentacije Bosne i Hercegovine.

,,Želim da naglasim da smo mi jedini klub koji dovodi u svoj grad bolje boksere nego što ih mi imamo, što pokazuje da je u pitanju ozbiljna revija. Učešće će uzeti uspješna reprezentacija, a mi ćemo sjediniti snage sa bokserima iz kluba Podgorica, da bi naši građani konačno gledali dobar boks”, kazao je trener BK Fenix, Mevludin Mulić, dodajući da će publika imati priliku da uživa u spektaklu.

Mulić je istakao dva meča, po kojima smatra da će se ova revija pamtiti, a to su između Milovana Sekulovića i Džana Šljiva, koji su učesnici Evropskog prvenstva, kako je kazao, Sekulović je tada osvojio bronzu, i jedini je iz Crne Gore od mladih boksera kojem je to pošlo za rukom, kao i meč između Šefika Halilovića koji je prvak BiH protiv Hamze Smakića koji je do sada ostvarivao samo pobjede.

Jedan od osnivača bokserskog kluba Fenix, Emin Kajević, kazao je da klub postoji već četiri godine, i da je za to vrijeme postigao zavidne rezultate, pa je ovim putem uputio poziv svim građanima da u nedjelju podrže reviju.

Predsjednik BK Fenix, Draško Kovačević zahvalio se predsjedniku Opštine Bijelo Polje, Aleksandru Žuriću, predsjedniku Skupštine opštine Džemalu Ljuškoviću bez čije pomoći manifestacija nebi mogla biti organizovana, kao i sponzorima koji su podržali događaj.

Međunarodnu boksersku reviju „Bjelopoljski zlatni ring“ organizuje Opština Bijelo Polje i bokserski klub Fenix, a ulaz će biti besplatan.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Vladimir Jelić; Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE