I danas radovi na modernizaciji elektro-mreže

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od osam do 16 sati biti Ravana Rijeka, Slijepač Most, Mijatovo Kolo, Jabučino, Gevčina i Okladi, a od devet do 14 sati Cerovo i Ribarevine, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema, dodajući da će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 59 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana nije rođena  nijedna beba.

Lokalni i međunarodni vozovi saobrćaju po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim i klizavim putevima, a na dionicama duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG apelovali su na vozače da poštuju saobraćajne propise, naročito ograničenje brzine.Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo i nestabilno, povremeno sa kišom ili pljuskovima sa grmljavinom. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, tokom dana dosta suvog vremena uz sunčane intervale, a krajem dana ili tokom noći više uslova za padavine. Vjetar povremeno umjeren do jak, južnih smjerova. Najviša dnevna od deset do 23 stepena.