Ljekarsku pomoć zatražilo više od 70 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Napajanje električnom energijom na području naše Opštine je uredno, za danas nema najavljenih radova na mreži niti isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, dok je međunarodni jutros kasnio 45 minuta.

POVOLJNI VREMENSKI USLOVI DOPRINOSE NESMETANOM ODVIJANJU SAOBRACAJA . NA PUTEVIMA  KOJI VODE PORED RIJEKA I KOSINA MOGUCA JE POJAVA SITNIJIH ODRONA. APELUJEMO NA VOZACE DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE NAROCITO OGRANICENJE BRZINE I DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU.NA PUTEVIMA NA KOJIMA SE IZVODE RADOVI  NEOPHODNA JE  DODATNA PAZNJA.

Pretežno sunčano ili malo do umjereno oblačno. Tokom noći povećanje oblačnosti, a u kasnim satima ponegdje kiša. Vjetar slab do umjeren, poslijepodne i tokom noći mjestimično pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha 19 do 29 stepeni.