Lokalni vozovi saobraćali na vrijeme, brzi kasnio više od dva sata

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje dok je brzi kasnio 2 sata i 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice, dodajući da tokom dana očekuju redovan željeznički saobraćaj.

Na području opštine  uredno je snabdijevanje električnom energijom, a tokom dana neće biti planiranih isključenja struje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu – Bistrica kažu da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 65 sugrađana  a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opše bolnice proteklog dana rođena je jedna beba

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, U južnim predjelima prijepodne će biti dosta sunčanih perioda, dok je na krajnjem sjeveru poslijepodne ponegdje moguća slaba kiša. Vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, tokom noći sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od šest do 20, a najviša dnevna od 18 do 30 stepeni.

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni pažljiviju vožnju savjetuju na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.