Veliki dio naše opštine i danas više sati bez struje

Zbog radova na elektro mreži  i danas će bez struje će do14 sati  biti  Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crhalj, Kradenik, Ličine, Sušica, Korita, Srđevac, Poda, Dubovo, Brestovik, Žurena, Lozna, Crniš, Trubina, Pašića Polje, Brzava, Femića Krš, Prijelozi, Jagoče, Kostići i Laholo, a do 15 sati   zgrada MUP-a, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su u Vodovodu – Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za  piće.

Ljekarsku pomoć u hitnoj službi tokom proteklog dana zatražila je 71 osoba, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori danas se saobraća po suvim putevima,  uz mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru zbog magle, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore. Oni pažljiviju vožnju savjetuju na dionicama koje prolaze kroz usjeke i na putevima na kojima je izmijenjen režim vožnje. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most - Ribarevina, na dionici Bijelo Polje - Ribarevina, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru poslijepodne u planinama lokalno je moguća kratkotrajno kiša ili grmljavina.Vjetar slab do umjeren, tokom dana južni i zapadni.Jutarnja temperatura vazduha od šest do 20, najviša dnevna od 21 do 33 stepena.