Na graničnom prelazu Dobrakovo zadržavanja do 15 minuta, putnika sve više

Iako je sezona godišnjih odmora u punom jeku, na graničnom prelazu Dobrakovo nema velikih zadržavanja, saopštio je Slobodan Luković, samostalni policijski inspektor za granične provjere u stanici Granične policije Bijelo Polje.

On je za Radio Bijelo Polje kazao da putnici čekaju najviše 15 minuta i to u zavisnosti od inteziteta saobraćaja.

„Vrijeme zadržavanja je promjenljivo, jer su zbog turističke sezne i pojačanog inteziteta saobraćaja česte promjene sa tendencijom porasta u danima vikenda“, rekao je samostalni policijski inspektor za granične provjere u stanici Granične policije Bijelo Polje.

Luković je kazao i da su  službenici Granične policije Bijelo Polje na graničnom prelazu Dobrakovo tokom prethodnih šest dana izvršli graničnu provjeru  130 000 putnika i 35 000 vozila.

„Što je za 18 % više u odnosu na isti period prošle godine“, dodaje Luković.

On je istakao da sve funkcioniše u najboljem redu, te da do sada nijesu imali nijednu primjedbu na rad službenika Granične policije.

Podsjetimo, i iz Auto moto saveza Crne Gore su saopštili da je saobraćaj umjerenog do pojačanog inteziteta, te da se saobraća se uz povoljne vremenske uslove za vožnju, a vozačima su savjetovali da poštuju sva ograničenja i zabrane definisane postavljenom signalizacijom.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: rtcg.me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE