U toku obnavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije

Na teritoriji opštine Bijelo Polje u toku su radovi na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije, a kompletno obilježavanje trebalo bi da bude završeno u naredna dva dana, saopštio je za Radio Bijelo Polje sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj, Dejan Luković.

Planirano je da se na svim ulicama obilježe pješački prelazi, srednje linije, kao i horizontalna signalizacija na raskrsnicama.

„Projektnom dokumentacijom je predviđeno da se obnovi kompletna horizontalna saobraćajna signalizacija, osim parking mjesta, za šta je zadužen Parking servis“, rekao je Luković, ističući da će na taj način povećati stepen bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

Sekretar Sekretarijata za stambeno komunalne poslove i saobraćaj naveo je i da se zbog pojačane frekvencije vozila radovi izvode uglavnom u kasnim večernjim satima, kako bi se izbjegle gužve i zastoji i saobraćaju.

Radove na obnavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije sprovodi podgorička firma Alfa projekt, a ukupna vrijednost je 17 700 eura.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Dalibor Rakočevič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE