I danas višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez napajanja električnom energijom  od osam do devet sati, biće Kisjela Voda, Livadice, Sela, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica,  Konatari,  Rodijelja, Dubrave, Unevina, Žiljak i Voljavac. Struju od devet do 18 sati, neće  imati  Jablanovo, Šolje, Požeginja, Mojstir, Kanje i Kukulje, saopštili su iz CEDIS-a

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo  je 67 osoba a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Lokalni  i  brzi voz  jutros su saobraćali po redu vožnje, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su savjetovali vozače da voze oprezno i vožnju prilagode uslovima na putu.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i veoma toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru, u popodnevnim satima, prvenstveno u planinskim predjelima moguća je rijetka pojava kratkotrajne nestabilnosti. Vjetar uglavnom slab do umjeren i promjenljiv, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje, prvenstveno na jugu, sjeveroistočni i istočni, umjeren do pojačan.  Jutarnja temperatura od deset do 25, a najviša dnevna od 26 do 38 stepeni.