Bijelo Polje bogatije za četiri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su četiri bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Lokalni vozovi jutros su saobraćajli po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodno je da se vožnja prilagodi uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a uglavnom od sredine dana mjestimično se očekuje kiša ili pljusak praćen grmljavinom, česče u južnim predjelima.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, ponegdje su moguće kratkotrajne vremenske nepogode.Vjetar slab do umjeren, na sjeveru tokom popodneva ponegdje i pojačan, južnih smjerova.Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 31 stepen.