Veći dio opštine danas bez struje

Zbog radova na mreži i revitalizacije energetskih objekata bez struje će od 8 do 9 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave, Metanjac, Njegnjevo, Sutivan, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Šolje, Mojstir, Bistrica, Gubavač, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Voljavac i Požeginja; a od 10 do 17 sati Nikoljac, centar grada, Rakonje, Malo Polje, Gimnazija, Medanovići, Cerovo, Rasadnik, Zaimovića Livade, Lipnica, Lješnica, Rijeka, novi i stari Tržni centar, Gornji grad, Banje Selo i Pošta, saopštili sui z CEDIS-a. Kako su kazali od 9 do 18 sati struju neće imati Livadice, Sela, Kukulje, Dubrave i Boljanina, a povremenih isključenja biće I u Kostićima, Čokrlijama, kao i u selu Krstače.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražila je 71  osoba, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana rođene su dvije bebe.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano i uz smanjenu vidljivost u višim predsjelima, saopštili su iz Auto-moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG su vozačima savjetovali opreznu vožnju zbog prilagođenu uslovima na putu i postavljenoj signalizaciji.

U Crnoj Gori danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali mjestimično i kiša ili pljusak sa grmljavinom.Više izgleda za padavine u sjevernim i zapadnim predjelima.Vjetar prijepodne u sjevernim, a krajem dana i tokom noći i u ostalim predjelima, umjeren do pojačan, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od 17 do 30 stepeni.