Povodom Dana policije, brojne aktivnosti pod motom "U službi građana" (video)

U susret 2. oktobru, Danu unutrašnjih poslova, Područna jedinica policije narednih dana organizovaće brojne aktivnosti pod motom "U službi građana", kazali su Dalibor Jeremić, zamjenik komandira stanice policije i Ivan Šutović, pomoćnik komandira interventne policije. Gostujući u emisiji "Građanima u susret" Radija Bijelo Polje, oni su istakli da na taj način žele da se približe građanima i pokažu da su u njihovoj službi.

"Povodom dana policije pripadnici Centra bezbjednosti Bijelo Polje organizovaće niz aktivnosti, kako bi na najbolji način obilježili taj dan. Tako će 26. septembra biti organizovana akcija dobrovoljnih davalaca krvi, i tom prilikom  tridesetak  službenika CB Bijelo Polje, Stanice granične bezbjednosti i Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac, dobrovoljno će darivati krv. To je humana i dobrovoljna aktivnost policije, koju organizujemo godinama unazad. Naš prioritet je približavanje policije građanima kroz  saradnju sa lokalnom zajednicom, mjesnim centrima, obrazovnim ustanovama i drugim institucijama. Kroz projekat prevencije rada policije u zajednici, poslednjih desetak godina organizovali smo brojne aktivnosti kako bi se približili građanima i stekli njihovo povjerenje. Iako smo dosta uspjeli u tome, uvijek se može postići više i bolje. Treba povećavati transparentnost rada policije, jer smo mi  tu zbog građana”, kazao je Jeremić.

Šutović je podsjetio, da će osim akcije dobrovoljnog davanja krvi, biti organizovani Dani otvorenih vrata, namijenjeni učenicima osnovnih i srednjih škola, kao i taktičko-tehnički zbor na gradskom trgu, gdje će građani imati priliku da vide opremu i naoružanje, specijalnih  jednica crnogorske policije.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Tanja Dangubić

Tonska realizacija: Milan Knežević

Foto i video: Vladimir Jelić

Audio obrada:Sanida Kajević

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE