Višečasovna isključenja struje i danas

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata bez struje će od 8 do 20 sati biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Električnu energiju od  8 do 18 sati neće imati Brzava,  od 9 do 14  Laholo, od 11 do 14 sati  Ivanje – škola i od  14 do 17 sati – trafostanica “Lješnica”, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a  tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođeno je osam beba.

Saobraćaj se obavlja mjestimično po mokrim kolovozima i uglavnom uz dobru vidljivost. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagođena uslovima na putu i poštovanje saobraćajne signalizacije. Intezitet saobraćaja je umjeren, saopštili sui z AMSCG.

 U Crnoj Gori danas će biti oblačno, povremeno kiša ili pljusak i grmljavina.Na jugu i u centralnim predjelima, povremeno se očekuju intenzivnije padavine, ponegdje pljuskovi jačeg intenziteta. Na sjeveru, ujutru po kotlinama, ponegdje moguća magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima, ponegdje i duž obale, povremeno pojačan i jak, južnih smjerova. Jutarnja temperatura od pet do 18, najviša dnevna od 14 do 24 stepena.