Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, kazali su sa bjelopoljske stanice, dodajući da se tokom dana očekuje redovan željeznički saobraćaj.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 8 do 9 i od  17 do 18 biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, saopštili su iz CEDIS-a.

Kako su najavili, u terminu od 8 do 9 i od 17do 18 struju neće imati ni Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Muslići, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice Škola, reljin Kamen, Kameno Polje, Džukeljska Jama.

Do povremenih isključenja dolaziće i u  Brzavi; Kovrenu; Vrhu.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog  dana nije rođena nijedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, a duž klisura i usjeka mogući su odroni.Iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

Danas će biti promjenljivo oblačno, tokom jutra ili prijepodneva ponegdje slabe padavine, a od sredine dana postepeno razvedravanje.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni, tokom dana u slabljenju, najviša dnevna od sedam do 22 stepena.