Zbog radova na mreži višečasovna isključenja struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od  osam do devet i od 17 do 18 časova biti Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Rodijelja, Mirojevići, Pećarska,  Dolac, Brzava, Tomaševo i sela koja gravitiraju tom području.

Struju od8:30 do 11:00:  neće imati Lješnica, a od 9:00 do 15:00  časova Pavino Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 45 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost.Vjetar povremeno umjeren do pojačan istočni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do 15, najviša dnevna od deset do 23 stepena