Danas uredno vodosnabdijevanje, bez struje brojni potrošači

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno,  a tokom dana nijesu planirana isključenja, saopštili su iz Vodovoda- Bistrica , dodajuće da je  voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata od 08 do 09 sati  i od 17 do 18 sati bez struje će biti  Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Muslići, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice Škola. Struju od 08 do 18 sati neće imati  Gubavač Kisjela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje, Mojstir, Donja Lipnica, Malo Polje Loznice-Šćekić i Rijeka. Od 08 do 14 sati bez napajanja biće Ravna Rijeka i Ivanje-škola, od 08 do 11 sati  Sipanje i Ostrelj, od 08:30 do 14 sati Rakonje, od 09 do 15 sati Rasovo, od 09:30 do 15 sati  Bliškovo, od 10:30 do 13 sati Ribarevine i od 12 do 15 sati Poda, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražila je 51 osoba, a dežurne ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Tokom dana povećanje oblačnosti, a u noćnim satima ponegdje kiša, uglavnom u južnim predjelima. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju povremeno umjeren do jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od -1 do 14, najviša dnevna od 15 do 24 stepena.