Bez vode i struje danas brojni potrošači

Zbog  sanacije kvara na glavnom distributivnom  cjevovodu  bez  vode će od 12 sati biti naselja Ravna Rijeka, Ribarevine, Kruševo, Rakonje, Medanovići, Rasadnik, Babića brijeg i dio Zaimovića livada.

Istovremeno u Pripčićima, Strojtanici i Resniku u tom vremenskom periodu  biće smanjen pritisak vode, saopštili su iz Vodovoda – Bistrica, dodajući da se uredno vodosnabdijevanje očekuje poslije 21 sat. Bez vode će do 14 sati  biti i potrošači u Njegnjevu, jer radnici Vodovoda rade na zamjeni vodomjera u tom naselju

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će  od osam do devet i od 17 do 18 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i Barice - Škola.  Struju  od osam do devet sati neće imati  Gubavač, Kisela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir. Od osam do 18 sati bez napajanja će biti Livadice, Dubrave, Kukulje i Sela, od 09 do 15 Stožer, Drndari, Potrk, Cerovo i Femića Krš, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 62  sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično kiša ili kratkotrajan pljusak i grmljavina, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima, dok se na sjeveru i sjeveroistoku, tokom dana očekuje dosta suvog vremena. vjetar će biti slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju povremeno umjeren do jak, južni i jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha od šest do 18, najviša dnevna od 15 do 25 stepeni.