Bez struje i danas brojni potrošači

Zbog radova na revitalizaciji energetskih objekata – u terminu od 08 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom će ostati: -Strojtanica, Kisjela Voda, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Dubrave, Kukulje, Livadice, Sela, Oluja, Donja, Unevina Nova, Metanjac, Kanje, Dobrinje, Mioče, Dobro Brdo, Dobrakovo, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Kok, Hasanbegovići, Bistrica, Dolac, Mojstir, Šolje, Jablanovo, Požeginja i Barice,obavještavaju iz CEDIS-a

 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili sui z Vodovoda-Bistrica 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata  zatražilo je 76  sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća na suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG vozačima savjetuju da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

 Pretežno sunčano. Na sjeveru, ujutru magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 18 do 27 stepeni.