Bez struje brojni potrošači u gradu i na seoskom području

Zbog radova na revitalizaciji elektroenergetskih objekata  bez struje  će  od osam do devet, od 12 do 13:30  i od 17 do 18 časova biti Tomaševo,  Drndari, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije,Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela,  Barice – Škola.

 Struju od  osam do devet  i od  17 do 18 sati neće imati Gubavač, Kisela Voda, Livadice, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobrinje, Gubavač i Voljavac. Bez napajanja od 10:00 do 11:30 biće Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Ravna Rijeka, Slijepač most, Mijatovo kolo, Majstorovina, Božovića Polje, Pali, Jabučno, Gevčina, Okladi, Kruševo i Zaton, od 11:00 do 14:00 sati Cerovo, Medanovići, Bolnica, Babića brijeg, Zaimovića livade, Gornji grad, Malo Polje, Rakonje, Nikoljac, Centar grada  do Doma zdravlja-rijeka Lješnica, Rogojevići, Lješnica, Banje Selo i Lipnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog  dana  rođene su tri  bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama na sjeveru, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG). Iz AMSCG savjetovali su vozačima da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju pravila saobraćaja.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i tokom dana toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru prijepodne po kotlinama magla i sumaglica. Vjetar slab do umjeren, uglavnom, južni. Jutarnja temperatura vazduha od 1 do 14, najviša dnevna od 20 do 28 stepeni.