„Coca-Cola podrška mladima“ od 29. do 31. oktobra u Bijelom Polju

Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora, u saradnji sa Opštinom Bijelo Polje, organizuje radionicu „Coca-Cola podrška mladima“, koja će se od 29. do 31. oktobra održati u Bijelom Polju.

Radionica je namijenjena nezaposlenim od 18 do 30 godina, koji žele da steknu nove lične i profesionalne vještine, a kroz ovaj program kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora želi da osnaži mlade kako bi uz nova praktična znanja krenuli u potragu za poslom i građenje karijere.

Iz te kompanije napominju da je u prve dvije godine 198 nezaposlenih mladih učestvovalo u programu Coca-Cola podrška mladima, a njih 28 našlo je zaposlenje neposredno nakon pohađanja programa,

“Mladi kao posebnu korist programa ističu sticanje vještina komunikacije, vještina prezentacije i prodaje. Po završetku trodnevne radionice, učesnici dobijaju sertifikat, a svoju edukaciju mogu nastaviti na online platformi projekta”, navode iz kompanije Coca-Cola HBC Crna Gora.

Podsjetimo, kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora treću godinu za redom organizuje program „Coca-Cola podrška mladima“, a u sklopu jesenjeg dijela programa, besplatne radionice za mlade biće održane u pet gradova Crne Gore.

Program se realizuje u saradnji sa Zavodom za zapošljavanje i Ministarstvom rada i socijalnog straranja Crne Gore,  dok je na lokalnom nivou partner Opština Bijelo Polje.

Radionica je  besplatna za sve polaznike, interaktivnog je karaktera, a prijavljivanje se vrši preko sajta  www.coca-colapodrskamladima.me.

Broj mjesta po radionici je ograničen.

 

 

Izvor i foto: Kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE