Voda još uvijek blago zamućena pa je prije upotrebe prokuvati

Vodu iz gradskog vodovoda prije upotrebe treba prokuvavati jer je još uvijek blago zamućena, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”, dodajući da se voda redovno hloriše pa je hemijski i bakteriološki potpuno ispravna.

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će do 08:30 i od 16 do 17 časova biti Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena i  Barice – Škola. Struju od 9:00 do 14 časova neće imati Stožer, Lijeska i Lješnica, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 49 sugrađana a dežurne ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođena  je jedna  beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima uz smanjenu vidljivost, kazali su iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG) i dodali da je saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje u prekidu. Saobraćaj ne tom putu u prekidu je od srijede zbog odrona u mjestu Sokolovina. Iz AMSCG kazali su da su učestali sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina. Oni su savjetovali vozače na opreznu i pažljivu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima. Zbog rekonstrukcije magistraknog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta.

 U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima. Na sjeveru tokom jutra, mjestimično magla ili povećana niska oblačnost.Vjetar uglavnom slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od jedan do 13, najviša dnevna od devet do 22 stepena.