Veliki dio opštine i danas bez struje

Zbog radova na elektro energetskim objektima bez struje će  do 10 sati biti  Rasovo, Boljanina, Zminac, Vlah, Loznice, Dom zdravlja, Dječji vrtić, Bjelasica Rada, Voli i Klanica. Struju  od od 07:30 do 08:30  i od 16:00 do 17:00  časova  neće imati Tomaševo, Muslići, Skočigorina, Drndari, Selakovići, Obod, Žaljevo, Lijeska, Sokolac, Čokrlije, Grančarevo, Ujniče, Pisana Jela, Šljemena, Barice- Škola,  od 11:00  do 12:00  sati  Pavino Polje, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava,  Rajkovići, Bijeli potok, Biokovac, Grab, Vergaševići, Kovren, Gorice, Slatka, Bliškovo, Stožer.

Bez napajanja električnom energijom od 08 do 14:00 sati ostaće Rakonje, od 09 do 14: Lješnica, Lijeska i Tomaševo, od 09 do 15: Babaići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda “Bistrica”. Podsjećaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna, pa je prije upotrebe ne treba prokuvavati.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom  protekla 24 sata zatražilo  je 56  osoba a dežurne ekipe su čak 10  puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim i klizavim putevima i mjestimično smanjenu vidljivost, Saobraćaj na putu Mojkovac - Đurđevića Tara i dalje je u prekidu zbog odrona u mjestu Sokolovina. Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Barski most- Ribarevine, dionica obilaznica Bijelo Polje -Ribarevine, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a na snazi su povremene obustave ne duže od 15 minuta. Iz AMSCG kazali su da su učestali sitniji odroni na putevima koji vode pored rijeka i kosina i savjetovali  opreznu i pažljivu vožnju, prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno oblačno, još tokom prijepodneva povremeno kiša.Od sredine dana očekuje se djelimično razvedravanje. U sjevernim predjelima, tokom prvog dijela dana, mjestimično će duvati umjeren i jak južni i jugoistočni vjetar. Jutarnja temperatura vazduha od četiri do 14, najviša dnevna od devet do 21 stepen.