Bemax nastavlja da podržava projekte od značaja za Bijelo Polje

Kompanija „Bemax“ donirala je Mjesnoj zajednici Lozna asfalt za izgradnju školskog poligona, kao i ulicu u dužini od 300 metara.

Inače, ovo nije prvi put da kompanija Bemaks pomaže Bijelom Polju, na čemu im je predsjednik Opštine Petar Smolović kao društveno odgovornoj firmi izrazio zahvalnost.

”Zahvaljujući razumijevanju renomirane kompanije “Bemax” došlo je do realizacije ova dva projekta u Mjesnoj zajednici Lozna, koja je jedna od najvećih na teritoriji bjelopoljske opštine. Školsko igralište ima neprocjenjiv značaj za djecu, a novi asfalt olakšaće komunikaciju mještanima i unaprijediti kvalitet putne infrastrukture. Sa ovom, ali i dosadašnjim donacijama, ova kompanija je pokazala da podržava projekte od značaja za građane Bijelog Polja, na čemu im se još jednom zahvaljujemo ”, kazao je Smolović.

Kompanije "Bemax" prethodnih godina kroz donacije i sponzorstva podržala je veliki broj projekata koji su unaprijedili razvoj putne i sportske infrastrukture, ali i sporta.

Zahvaljujući ovoj kompaniji, sportske poligone, pored Lozne, dobile su i osnovne škole u Ravnoj Rijeci i Zatonu, dok je uspjehe Odbojkaškog kluba Jedinstvo pratila podrška Bemaxa kao generalnog sponzora.

Takođe, ova kompanija omogućila je asfaltiranje puta prema crkvi u Sutivanu, izgradnju modernog podvožnjaka kod škole u Sutivanu, trotoarsku stazu prema školi “9. maj”, pješačku stazu od Kruševa do Ribarevina, a Bemax je Opštini Bijelo Polje donirao i novi minibus za prevoz sportskih ekipa.

Izvor i foto: bijelopolje.co.me

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE