Julka Nina Dulović, blogerka i trkač rekreativac pozitivan primjer mladima (video)

Bjelopoljka Julka Nina Dulović, trkač rekreativac i blogerka, dobar je primjer mladima kako radom i upornošću mogu postići cilj i ostvariti svoje snove.

Gostujući danas u emisiji ,,Mladi za mlade", Radija Bijelo Polje, Dulović je kazala da od malena voli da trči, ali da je prije pet godina kroz trčanje spoznala svijet oko sebe.

O svim iskustvima sa polumaratona i trka piše i na svom blogu ninadulovic.com.

,,Zainteresovani mogu pored tih mojih tekstova o trčanju naći i ponešto o životu u malom gradu. Nedavno je otvoren i odjeljak za biznis gdje se može naći moj tekst sa nedavnog učešća na festivalu KAKTUS", ističe Dulović.

Iza sebe ima istrčane polumaratone, trke na 10km i jedan triatlon.

,,To je sve divno iskustvo, kada stignete do cilja Vi pobjeđujete sebe i dajete obećanje da ćete preći sve prepreke na koje nailazite. Shvatite da uvijek može bolje i jače", podvlači ona.

Nedavno posjetila festival integrisanih komunikacija KAKTUS, čiji je i zvanični bloger.

,,Slučajno sam poslala prijavu, i to nepotpunu ali sam igrom slučaja baš ja odabrana kao bloger. Glavna krilatica festivala bila je ,,Stvorite prostor za nove mogućnosti", tako da sam i ja to iskoristila za nova znanja. O tom iskustvu sam pisala i na blogu", dodaje Julka.

Pored trčanja, Dulović je završila i obuku za bars praktičara, a uskoro će, kako navodi, svoje umijeće ponuditi i sugrađanima.

,,Bars je jedna njegujuća i opuštajuća metoda rada na sebi i zasniva se na masiranju 32 tačke na glavi. Doprinosi boljem energetskom stanju ljudskog organizma. Masiranjem te 32 tačke otpuštaju se stres i stara uvjerenja, izlazi nepotrebno a stvara se prostor za korisno. Ovim putem pozivam sve kozmetičke salone u našem gradu koji žele da usluge pruže klijentima, ja sam uvijek tu", dodala je Dulović.

Savjetuje mladima da konstantno rade na sebi, da se kreću i prate svoje snove.

 

 

AUDIO SNIMAK EMISIJE

 

Autorka: Eldina Bećirović

Foto i video: Vladimir Jelić

Tonska realizacija: Milan Knežević 

Audio obrada: Sanida Kajević

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRZAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE