U Bijelom Polju predstavljena aplikacija Profit App za povraćaj novca

Kompanija Profit App sinoć je u Bijelom Polju predstavila mobilnu aplikaciju preko koje se ostvaruje trenutni povrat novca prilikom trgovine u firmama partnerima.

Prema riječima prof. Radivoja Raca Bogavca, predstavnika ove platforme za Bijelo Polje, istovremeno su predstavljene i mogućnosti dodatne zarade širenjem aplikacije, kao i trenutni prenos novca među korisnicima.

Kako je istakao predavač na Profit App akademiji Veljko Veljović, riječ je o crnogorskoj ideji i proizvodu koji se već širi u državama Evropske unije. On je na prezentaciji u prepunoj konferencijskoj sali Hotela Franca posebno pozvao građane da se uključe u mrežni marketing i na taj način ostvare i dodatnu zaradu.

Direktor Profit App international Marko Ivanović, predstavljajući kompaniju je istakao da do sada u Crnoj Gori ima oko 17000 korisnika aplikacije sa svakodnevnim porastom. "Usmjereni smo na višemilionsko tržište prema Srbiji i Mađarskoj, a nakon toga uključićemo Austriju, Češku, Albaniju", napomenuo je Ivanović i dodao kako naredne godine očekuju još više korisnika i firmi koje će im obezbjediti popuste i trenutni povraćaj sredstava".

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE