Dizdarević: Više od 200 dokumenata usvojeno u Skupštini Opštine ove godine

Za Skupštinu Opštine tekuća godina bila je uspješna  a odbornici su radili u tolerantnom duhu, kazao je njen predsjednik Abaz Dizdarević, na današnjoj pres konferenciji organizovanoj povodom sumiranja rada lokalnog parlamenta u tekućoj godini.

„Lokalni parlament je održao devet zasijedanja, od kojih su šest sjednica bile redovne, dok su tri bile posvećene odborničkim pitanjima. Usvojeno je više od 200 odluka koje se tiču kvalitetnog rada Opštine i one su prethodnica onome što lokalna samouprava izvršava po zacrtanim normativima  i što u svojim djelatnostima uspostavlja zarad kvalitetnog rada i života građana“, istakao je Dizdarević.

On je naglasio da je rad parlamenta odlikovala transparentnost, a odbornici su radili u vrlo toleranatnom duhu, kako i priliči Bijelom Polju u tradicionalnom smislu.

„Bio je to dobar kvaltet rada  svih odbornika  koji su pokazali da Bijelo Polje može da ima koheziju, prilikom donošenja odluka koje su od značaja za našu društvenu zajednicu“, kazao je je prvi čovjek Skupštine Opštine.

 

Autorka: Tanja Dangubić

Foto :Vladimir Jelić

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE