Dio grada i brojna sela i danas bez struje

Zbog radova na  elektro mreže  bez struje će od 10:00 do 16:00 biti  Nikoljac, Željeznička stanica, Nedakusi, Majstorovina, Rakonje, Rastoka, Pape, Barice, Vergaševići, Krstače, Pavino Polje, Stožer, Potkrajci, Brestovik, Crhalj i Prijelozi,saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda rođene su dvije bebe.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 57 sugrađana, a dežurne ekipe su 8 puta intervenisale na terenu.

Saobraćaj se   nižim predjelima obavlja  po pretežno suvim kolovozima. Zbog niskih temperatura u sjevernim predjelima izražena poledica. Mjestimično su zabilježene sniježne padavine.Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je  oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, dok se na sjeveru ujutru ili prijepodne ponegdje očekuje slab snijeg, a poslijepodne djelimično razvedravanje. Vjetar će bi pojačan i jak, na udare veoma jak, ponegdje olujne jačine, sjevernih smjerova, a krajem dana će oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha od minus 12 do 4, najviša dnevna od minus 7 do 11 stepeni.