Snabdijevanje strujom i vodom danas uredno

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, kažu u Vodovodu –Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 68 sugrađana, a dežurne ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su tri bebe.

U nižim predjelima saobraća se po pretežno suvim kolovozima, dok  na sjeveru ima  poledice a magla smanjuje vidljivost po kotlinama i uz rečne doline.  Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke. Neophodna je  oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Saobraćaj je umjerenog intenziteta.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, sjeverni. Jutarnja temperatura -11 do 3, najviša dnevna 6 do 16 stepeni.