U Hitnoj službi manje pacijenata nego prethodnih dana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj medicinskoj pomoći  tokom protekla 24  sata zatražilo je 25  sugrađana, a dežurne ekipe su obavile i 3 kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođene  su tri bebe.

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9:00 do 14:00 sati biti  Lazovići, a od 10:00 do 16:00 sati Brestovik, Brzava i Crhalj. Struju od 16:00 do 17:00 časova neće imati Kisela Voda, Livadice, Dubrave, Kukulje, Sela, Potkrajci, Njegnjevo, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Milovo, Mioče, Dobro Brdo, Dobrinje, Gubavač, Voljavac, Rodijelja, Žiljak, Bistrica, Kostenica, Jablanovo, Požeginja, Šolje i Mojstir, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a voda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Ovog jutra saobraćaj se obavlja po mokrim klizavim i kolovozima. U sjevernim, mjestimično i centralnim predjelima zabilježene su sniježne padavine i povremeno jaki udari vjetra. Vidljivost je mjestimično smanjena po kotlinama u sjevernim predjelima. Vozačima se savjetuje oprezna vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. Na putevima na kojima se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja i strpljenje.  Zbog izvodjenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta  M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje –Ribarevine promijenjen je  režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni a na snazi su povremene obustave saobraćaja ne duže od 15 minuta.

U južnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, vjetrovito i uglavnom suvo. Na sjeveru umjereno do potpuno oblačno povremeno sa snijegom, krajem dana ili tokom noći postepen prestanak padavina i smanjenje oblačnosti. U planinskim predjelima uslijed jakog vjetra moguće su i sniježne mećave. Vjetar umjeren do jak, na udare povremeno olujne i orkanske jačine, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće od -7 do 6, najviša dnevna -4 do 13 stepeni.