Saobraćajnice u gradu čiste, na seoskom području više snijega

Nove sniježne padavine donijele su manje probleme mještanima ruralnih područja, naročito u Sušici i Stožeru, gdje su već upućeni snjegočistači.

Visina snijega u brdovitim krajevima je oko 15-20 centimetara, a na nekim mjestima ima i nameta, saopštio je za Radio Bijelo Polje tehnički direktor JKP „Lim“, Senad Pačariz.

“Upravo iz tih razloga smo poslali specijalna vozila prema Sušici i Stožeru, a i u noćnim satima smo intervenisali  zbog pojave leda“, kazao je Pačariz.

On je rekao da će pratiti stanje i da su spremni da interevenišu gdje god bude potrebno.

“Vidjećemo da li će u toku dana imati zahtjeva iz određenih mjesnih zajednica, mi smo spremni da intervenišemo, imamo na raspolaganju svu mehanizaciju“,  naveo je tehnički direktor JKP „Lim“.

Pačariz je istakao da se u gradu i prigradskim naseljima saobraća nesmetano, da su sve prioritetne saobraćajnice prohodne, da nema problema u funkcionisanju saobraćaja.

„Spremno dočekujumo naredne zimske dane, imamo svu neophodnu opremu, tako da građani mogu biti bezbrižni, jer će JKP “Lim” preduzeti sve neophodne mjere kako bi tokom zimskog perioda svi putevi na teritorije naše opštine bili prohodni“, zaključio je Pačariz.

Autorke: Sanja Čujović

Foto: arhiva RBP

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE