Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 7:30 do 8:30 i od 16:00 do 17:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje, Granični prelaz, Kumanica, Franca Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Koke Hasanbegovića, Bistrica, Bistrica nova, Dolac, Mojstir donji, Mojstir gornji,  Šolje, Jablanovo, Požeginja, Dobrinje 1. Struju u terminu od 9:00 do 15:00 sati neće imati Lozna, Srđevac, Ravna Rijeka, Majstorovina, Slijepač Most, Pali, Tusto, Gevčina, Mijatovo Kolo, Jabučina, Okladi, Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Brestovik, Crhalj i Okladi, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 47 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

U većem dijelu zemlje saobraća se uz povoljne uslove za vožnju. Na sjeveru su kolovozi mjestimično mokri i klizavi. Iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju prilagođena uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja zbog čega je neophodno poštovanje privremeno  postavljene saobraćajne signalizacije. Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji magistralnog puta M-21 Barski Most –Ribarevine dionica obilaznica Bijelo Polje – Ribarevine  do  30.05.2020. godine doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminu od 17.00 do 20.00 sati.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti malo do umjereno oblačno sa dosta sunčanih perioda.Iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, saopšteno je da će na sjeveru biti promjenljivo oblačno, povremeno sa kišom, ponegdje i grmljavinom.Vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna od deset do 26 stepeni.