Bjelopoljskoj Opštoj bolnici uručena vrijedna medicinska oprema

Crnogorski elektroprenosni sistem AD (CGES) donirao je bjelopoljskoj Opštoj bolnici medicinsku opremu u vrijednosti od 20 hiljada eura, saopšteno je iz PR službe ove zdravstvene ustanove.

„Za potrebe Internog odjeljenja donirani su defibrilator, holter EKG-a i holter pritiska, dok su dva monitora za praćenje vitalnih funkcija opredijeljeni za intenzivnu jedinicu koja se nalazi u okviru Službe za anesteziju , reanimaciju i intenzivnu njegu“, navodi se u saopštenju.

Direktorica Opšte bolnice Bijelo Polje dr Biserka Bulatović zahvalila se na vrijednoj donaciji kompaniji CGES i izrazila uvjerenje da će se trend ulaganja u bjelopoljsku bolnicu biti nastaviti i u narednom periodu.

„Ova donacija je potvrda da je društvena odgovornost prisutna u crnogorkom društvu, kao i da u ovim kompleksnim uslovima u kojima živimo i borimo se sa virusom koji je pogodio cijeli svijet, postoje pojedinci i organizacije koji prepoznaju potrebu da investiraju u zdravstvo, jer time pomažu razvoju zdravstva i poboljšanju zdravstvene usluge i zaštite koja je svima potrebna“, kazala je dr Bulatović.

Izvor: Opšta bolnica Bijelo Polje

Foto: arhiva RBP