Pomoć ljekara zatražilo više od 40 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Snabdijevanje električnom energijom na području  bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća se po suvim  kolovozima. Vidljivost je mjestimično smanjena. Iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju prilagođenu  uslovima i stanju na putu. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja, a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.

Danas promjenljivo oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom. U južnim predjelima i dosta sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, tokom noći sjeverni, mjestimično umjeren do pojačan. Najviša dnevna temperatura vazduha 20 do 35 stepeni.