Bez struje veliki dio naše opštine

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 18 sati biti Sutivan, Kukulje, Boljanina, Kisela voda, Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod , Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije-Cerovići, Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Goduša, Sipanje, Ličine, Moravac, Lazovići, Godijevo, Stubo, Šipovice, Vrh, Negobratina, Osmanbegovo selo, Sušica, Dupljaci, Đalovići i Čampari. Struju  od 9 do 15 sati neće imati  Gimnazija -izvod Babića brijeg, Ravna Rijeka, Slijepač most, Božovića Polje, Jabučina, Pali, Mijatovo kolo, Bojišta, Gevčina, Okladi, Stožer, Medanovići, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata zatražilo je 44 sugrađana, a dežurne ekipe su 10 puta intervenisale na terenu

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

Lokalni vozovi  jutros saobraćaju po redu vožnje a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

Na sjeveru se saobraćaj odvija  po mjestimično mokrim putevima, dok su o ostalim djelovima Crne Gore povoljni uslovi za saobraćaj, saopštili sui z AMSCG, savjetujući  vozačima opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih pravila. Iz Auto moto saveza upozoravaju da se na dionicama gdje se izvode radovi saobraća usporenije ili uz povremene zastoje.  Na regionalnom putu Mojkovac - Đurđevića Tara, u mjestu Gojakovići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na sjeveru Crne Gore  danans će biti umjereno do potpuno oblačno mjestimično sa kišom, krajem dana prestanak padavina i postepeno razvedravanje. U južnim i centralnim predjelima sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura vazduha od deset do 23, najviša dnevna od 14 do 33 stepena.