Hitnu pomoć zatražilo skoro 50 sugrađana

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 42 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 7  kućnih posjeta.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 18:00 sati biti Potrk, Obod, Žaljevo i Glibavac, a  od 08:00 do 09:00 sati kao i od 17:00 do 18:00 sati Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje, Granični prelaz, Kumanica, Ušanovići, Rodijelja, Pećarska,  Boturići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Donji Mojstir,  Šolje, Jablanovo i Požeginja.  Struju od  09:00 do 15:00 sati neće imati Ivanje, Žiljak,  Kostići, Medanovići, Čokrlije, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka i  Babića Brijeg,  saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a tako bi trebalo da bude i tokom čitavog dana jer u gradskom vodovodu kažu da nijesu planirani radovi na vodovodnoj mreži. Dodaju da je voda hemijski i bakterilološki ispravna za piće.  

Povoljne vremenske prilike pogoduju da se i saobracaj odvija nesmetano. Vozačima se  savjetuje oprezna vožnja zbog pojave sitnih odrona. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezn

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, kojih će znatno više biti u istočnom predjelima. U južnim i zapadnim predjelima već prijepodne mjestimično kiša, pljuskovi i grmljavina, koji će se poslijepodne ili tokom noći proširiti na veći dio zemlje. Tokom noći u južnim i centralnim predjelima lokalno se očekuju jake pljuskovite padavine praćene jakim vjetrom ili gradom. Vjetar umjeren do jak južnih smjerova tokom noći kratkotrajno sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 23 do 34 stepena.