Negnjevo i Strojtanica bez vode do 18 sati

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži, bez vode će do 18 sati biti naselja Njegnjevo i Strojtanica, dok će  u Olujama, Gubavču, Konatarima i Sutivanu biti   smanjen pritisak, saopštili su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u gradu i ostalim prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

Zbog planiranih radova na elektro mreži koji se izvode u cilju kvalitetnijeg snabdijevanja  električnom energijom, bez struje će od 07:30 do 08:30 kao i od 17:00 do 18:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Orahovica, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Kanje, Dobrakovo, Mioče i Granični prelaz Kumanica, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Gornji i Donji Mojstir, Šolje, Jablanovo, Požeginja i Dobrinje. Struju od 9:00 do 15:00 sati neće imati Crniš, Medanovići, Slijepač most, Ravna Rijeka, Božovića Polje, Pali, Mijatovo Kolo, Rakita, Jabučino, Okladi, Kostići  i Pruška, saopštili su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 39 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 3 kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni  jedna beba.

U Crnoj Gori danas se saobraća po uglavnom suvim putevima, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Iz Auto moto saveza savjetovali su opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Na sjeveru, tokom popodneva tek ponegdje kratkotrajno kiša i grmljavina, uglavnom u planinskim oblastima. Vjetar slab do umjeren, promjenljiv.Jutarnja temperatura vazduha 12 do 24, najviša dnevna 23 do 36 stepeni.