Oprez zbog smanjene vidljivosti

U Crnoj Gori na većini puteva saobraća se bez vanrednih ograničenja, a u višim predjelima vidljivost je ponegdje smanjena zbog slabog snijega i pojačanog vjetra.Iz Auto moto saveza su upozorili da su na putevima duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni.U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 22 sugrađana, a dežurne ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su četiri bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice, dodajući da se uredan željelznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

Zbog rekonstrukcije lokalnog puta L1 Gubavač-Bistrica do 22. decembra dolaziće svakodnevno do totalne obustave saobraćaja u terminima od 9 -12:h i od 14-17h.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, a na sjeveru pretežno oblačno, ponegdje sa slabim snijegom.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti sjeverni i sjeveroistočni, pojačan i jak, na udare veoma jak i olujni.Jutarnja temperatura vazduha od minus pet do devet, a najviša dnevna od minus tri do 15 stepeni.