I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 12 sati Godijevo, od 12 do 15 sati  Sipanje, a u terminu od 9 do 15 sati struju neće imati dio Nikoljca (od Sportske hale do kapele i naselje Ribnik), Babića Brijeg, Kisjela Voda, Sljepašnica, Rasovo, Kukulje, Sela, Malo Polje-Rakonje i Nedakusi, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražio je 31 sugrađanin, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice, dodajući da se uredan željelznički saobraćaj očekuje i u nastavku dana.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, osim u višim predjelima gdje su saobraćajnice mjestimično mokre, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Oni su upozorili da su na putevima duž klisura i usjeka mogući sitniji odroni.U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti u popodnevnim satima. Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, tokom noći ponegdje pojačan sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 9 do 18 stepeni.