Bijelo Polje bogatije za dvije bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 38 sugrađana, a dežurne ekipe su osam puta intervenisale na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati biti Nikoljac, Kruševo – Crnionica, Loznice i Vergaševići, saopšteno je iz CEDIS-a.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, dok je međunarodni brzi kasnio 30 minuta, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a na putevima duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni.U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano.Na sjeveru, tokom jutra ili prijepodneva, po kotlinama magla ili povećana niska oblačnost.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren i promjenljiv.U jutarnjim satima na jugoistoku umjeren do pojačan, sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od minus osam do devet, a najviša dnevna od devet do 18.