Bijelo Polje bogatije za tri bebe

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, a dežurne ekipe su sedam puta intervenisale na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 15 sati biti Sela, dok će na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni i brzi vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).Iz AMSCG savjetovali su da se vozi opreznije i upozorili na odrone i poledicu u višim predjelima i preko prevoja.Na putu Šavnik – Žabljak saobraćaju putnička i kombi vozila. Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje zbog snijega.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno sa kišom, mjestimično sa pljuskovima i mogućom grmljavinom.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, intenzivnije padavine očekuju se u južnim i centralnim predjelima.Vjetar pojačan do jak, na udare i veoma jak, ponegdje i olujne, tokom noći na sjeveru moguće i orkanske jačine, južnih smjerova.Jutarnja temperatura od dva do 11, a najviša dnevna od četiri do 16 stepeni.