Tokom vikenda uredno snabdijevanje strujom

Snabdijevanje električnom energijom na području naše opštine je uredno, a za dane vikenda nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražio je 41 sugrađanin, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima, a u višim planinskim predjelima moguća je poledica, upozorili su iz Auto moto saveza (AMSCG).

Oni su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu, naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona. 

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore danas će biti pretežno sunčano, na sjeveru, prijepodne postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći ponegdje slabe padavine.Vjetar će biti sjevernih smjerova, prijepodne slab do umjeren, u drugom dijelu dana i tokom noći u pojačanju.Najviša dnevna temperatura vazduha od osam do 21 stepen.